U wordt op een gezonde en persoonlijke manier begeleidt door gediplomeerde en enthousiaste instructeurs.

Bekijk op de site o.a. de groepslessen Club Power (Bodypump), Club Step, Club Yoga, Club Vitaal en vele andere activiteiten!

Verhuisd !

17016920_1103625253083214_2752642497917902280_o

Het prachtige nieuwe pand aan de rotonde van Nieuwe Aamsestraat en Industrieweg-Oost in Elst kan niemand zijn ontgaan. Daar wordt Fitness & Gezondheidscentrum Elst gehuisvest. De oppervlakte is dubbel zo groot als het huidige onderkomen. En dat niet alleen. Er komen nieuwe fitnessapparaten bij. Daardoor kunnen nog meer mensen tegelijk sporten.

De nieuwe vestiging wordt uitgerust met een crossfitzone. Daar kunnen veertien sporters tegelijk hun oefeningen doen. “Dit is ideaal voor beginners, maar ook voor senioren. We gaan voor die laatste doelgroep speciale lessen maken”, vertelt Rafi Daoud. “Nieuw zijn de douches en er is een infraroodsauna. Die helpt tegen reuma en is goed voor de spieren.”
Het programma wordt uitgebreid met onder meer bokslessen. Daar is grote behoefte aan. Boksen is aan een opmars bezig. “De sporters willen hun energie kwijt zonder een blauw oog op de lopen. Ze boksen niet tegen elkaar maar op een bokskussen. Ook hebben we een zonnebank in het nieuwe pand. Op den duur willen we er spinning aan toevoegen.”
Het geeft aan hoe breed georiënteerd Fitness & Gezondheidscentrum Elst is. Voor elke sporter is dit een aanrader.

Daarom sport je bij Fitness & Gezondheidscentrum Elst!

Fitness_Gemeentewinnaar_Overbetuwe
Winnaarsuiting_Fitness_gemeente_Overbetuwewinnaar

Welkom bij Fitness & Gezondheidscentrum Elst!

Wij zijn een vriendelijk en eigentijds ingericht sportcentrum waar bewegen en plezier samen gaan.
Bij ons valt niemand uit de toon: het maakt niet uit hoe fit je bent, hoe oud je bent of hoe je eruit ziet, bij ons telt iedereen mee.
Alle leden krijgen een persoonlijke fitness schema, die op persoonlijke kwaliteiten is afgestemd en geoptimaliseerd.
Voor een goed advies, ruime trainingsmogelijkheden en de sfeer waarin u zich snel thuis voelt, bent u bij Fitness & Gezondheidscentrum Elst aan het juiste adres!

Ook bij rug- en gewrichtsklachten kunt u bij ons terecht!

Gewrichtsklachten

GewrichtsklachtenDoor het aangetaste gewricht te bewegen, versterkt u namelijk de spieren rondom dat gewricht. En omdat sterkere spieren voor meer steun zorgen, heeft u ook minder pijn. Bovendien helpt bewegen stijfheid te verminderen, af te vallen en een betere conditie op te bouwen.

Rugklachten

rugklachtenRugpijn kan veroorzaakt worden door een verkeerde houding, plotselinge of geforceerde bewegingen, gespannen spieren als gevolg van stress, overgewicht en natuurlijk door zwakke buik- of rugspieren. Dit doet vermoeden dat het essentieel is om de belangrijkste rugspieren, waaronder die van de onderrug, te verstevigen door middel van regelmatige oefeningen.

Diabetes

diabetesFitness werkt op den duur effectiever bij diabetes dan medicijnen. Fitness verbetert de insulinewerking in het lichaam en zorgt voor een gezondere bloedglucosewaarden. Hierdoor neemt ook de kans op lange termijn gevolgen van diabetes af, zoals nieraandoeningen, oogafwijkingen en een hartinfarct.

Fysiotherapeut

Fysiotherapeut
Fitness & gezondheidscentrum Elst werkt samen met fysiotherapie Meeuwsen in Elst.
Wanneer jij een vraag hebt, kun je via Fitness & Gezondheidscentrum Elst kosteloos advies in winnen bij het Fysiotherapie meeuwsen.
Bij deze fysiotherapeut kan je Kosteloos terecht voor alle lichamelijke klachten of blessures. Fysiotherapeut Meeuwsen is op donderdag avond bij ons aanwezig.
In samenwerking met hen stellen we dan een programma voor jou op!


+ Meer informatie!

Vanaf november 2017
Spinning bij
Fitness & gezondheidscentrum Elst

fit_shape_logo

dance

gratisfitness