Cardio en kracht training. Fitness is sport bij uitstek voor iedereen. Met fitness kan natuurlijk het uithoudings vermogen getraind worden maar ook de snelheid motoriek en kracht. Alle apparatuur is van een gerenommeerd merk Matrix. Naast een uitgebreide cardio-lijn hebben wij ook de veelzijdige krachtlijn van Matrix staan. Wij bieden de mogelijkheid om onder professionele begeleiding aan de gezondheid te werken. Natuurlijk krijgt u bij uw instructieles een persoonlijk trainingschema volledig aan uw wensen en fitheid aangepast.

Personal training.  Train effectiever met een personal trainer
Ook al lang het voornemen om gezonder te gaan leven maar lukt het maar niet om dit voor elkaar te krijgen? Dan is personal training de oplossing! De personal trainer maakt samen met u een plan van aanpak om u persoonlijke doelstellingen te behalen op o.a. sportgebied, gewichtsbeheersing etc. U zult met pesonal trainer veel sneller resultaten behalen door de een op een begeleiding.

Buik & rug training.Spierversterking, figuurcorrectie Een kwartier lang werken aan je natuurlijke corset. Het is belangrijk om je buik en je rug spieren sterk te houden. Dit voorkomt rugklachten en zorgt voor een betere houding. En de “sixpack” is dan mooi meegenomen.

Circuittraining. is een snelle en effectieve manier om meer kracht en spieren te ontwikkelen, lichaamsvet te verbranden, een betere conditie te krijgen en blessures te voorkomen. Circuittraining kan ook prima als ondersteunende training dienen voor andere sporten. Kenmerkend voor een circuittraining is dat je verschillende spiergroepen achtereen traint met relatief weinig rust tussen de oefeningen, dus intensief, met veel herhalingen en relatief lage gewichten. Je traint je spieren met gewichten, de step, fitball en met oefeningen waarbij je gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht. De bewegingen zijn simpel maar intensief en worden met muziek onder begeleiding van een instructeur gegeven. Een circuittraining is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en dus een prima manier om aan krachttraining te doen! De les duurt 60 minuten en kan aangevuld worden met een cardiotraining in de fitnesszaal.

VoedingsadviseurGoed presteren in de sport bereik je niet alleen met voldoende training. Voeding speelt ook een uiterst belangrijke rol. De sportvoedingsadviseur kan je voedingsgewoonten analyseren. Aan de hand van de prestaties die je wilt leveren in je sport, kan hij je helpen met het kiezen van de juiste voeding op het juiste moment. Dit om het optimale uit je lichaam te kunnen halen tijdens de training.

 

Zonnebanken. Fitness & gezondheidscentrum Elst heeft een professionele zonnebank, waaronder je in enkele minuten per sessie een mooie kleur krijgt! Een sessie is 15 minuten word je aan beide zijden gebruind. Je betaalt € 7,50 per sessie . De gezichtsbruiner is apart regelbaar en je kunt de ventilatie apart instellen. Ook kan je eigen muziek er op af spelen. Dit zorgt voor een optimaal bruinings gemak! Probeer het! En ervaar hoe makkelijk jij een kleurtje kunt DSC_3630krijgen!Je kunt en munt bij de balie kopen.

Ook als je geen lid bent kun je gebruik maken van onze professionele zonnebank Je kunt de professionele zonnebank (telefonisch) reserveren, maar je kunt ook vrij binnenlopen! Bel 0644682121 voor meer info of een reservering!

Wil je sneller bruin worden? Wij verkopen diverse soorten zonnecosmetica.