• Download hier het Inschrijf formulier.
  • Download hier het Inschrijf formulier toestemming ouders.
  • Download hier de Algemene Voorwaarden.
  • Download hier de Huisregels van Fitness Elst.

Tarieven

Jaarcontract

€20

Per Maand

 1x Per week

Jaarcontract

€30

Per Maand

Onbeperkt

Halfjaar Contract

€38

Per Maand

Onbeperkt

Losse lessen

€8

Per Keer

Onder de 18 jaar

€24,50

Per Maand

Onbeperkt

Studenten

€24,50

Per Maand

Onbeperkt

Tarieven 2 jaarcontracten

2 Jaarcontract

€26,99

Per Maand

 Onbeperkt

Onder de 18 jaar

€21,99

Per Maand

 Onbeperkt

Studenten

€21,99

Per Maand

 Onbeperkt

Wil je lid worden? Vul dan het inschrijvingsformulier in en geef die af bij Fitness & Gezondheidscentrum Elst.

Ontvang je een bijstanduitkering of heb je een laag inkomen dan kan je op vertoon van je GelrePas 50% korting op de jaarcontributie krijgen.

gelrepas Jongeren van 4 tot 18 jaar met een GelrePas, die lid zijn of lid willen worden hoeven hun contributie niet zelf te betalen. Via de gemeente Arnhem wordt de contributie betaald. Voor wie is de GelrePas? De GelrePas is voor degenen die een bijstandsuitkering ontvangen van de gemeente. Ook zij die een ander inkomen ontvangen, tot ten hoogste 110% van de bijstandsnorm, kunnen voor de pas in aanmerking komen. De De GelrePas is gratis. Toon je GelrePas bij onze administratie en wij regelen de rest.

banner

Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Fitness- en Gezondheidscentrum Elst is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 50% voordeel te gaan fitnessen.

Bedrijfsfitness Nederland is met haar expertise en jarenlange ervaring in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden dé schakel tussen het fitnesscentrum en de zakelijke markt. Het belastingvoordeel en een aantrekkelijke werkgeversbijdrage maken een fitnessabonnement gemiddeld 50% goedkoper.

Bedrijfsfitness Nederland verzorgt voor werkgevers kosteloos de gehele opzet en uitvoering van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Ben je geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor jouw werkgever? Surf dan naarwww.bedrijfsfitnessnederland.nl voor meer informatie of neem direct contact op met Bedrijfsfitness Nederland via onderstaande contactgegevens.

Bedrijfsfitness Nederland

Postadres:       Postbus 842, 8440 AV, Heerenveen
Telefoon:          0513 – 633 111
Fax:                  0513 – 636 050
Email:               info@bfnl.nl
Internet:            www.bedrijfsfitnessnederland.nl