Sauna bij Fitness & gezondheidscentrum Elst

Fitness & Gezondheidscentrum Elst beschikt over 2 infrarood sauna’s die gescheiden worden gebruikt Fitness & Gezondheidscentrum Elst beschikt over één infrarood sauna in de dameskleedruimte en één infrarood sauna in de herenkleedruimte. De sauna bij Fitness & Gezondheidscentrum Elst is dus gescheiden voor de dames en de heren.

De basisregel die Fitness & Gezondheidscentrum Elst u adviseert is als volgt: eerst sporten, daarna de sauna in! Als u tijdens de rustpauze na een rondje zweten in de sauna moe en ontspannen raakt, hebt u er waarschijnlijk geen enkele behoefte meer aan om nog actief in de fitness te worden.DSC_3560

Nog een tip: neem na de fitness training eerst de tijd en wacht af tot uw pols, ademhalingsfrequentie en bloedsomloop weer tot een normaal niveau gedaald zijn. Ga pas daarna de sauna in.

Effectieve dieptewerking

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat kortgolvige straling een betere dieptewerking heeft dan langgolvige straling. Langgolvige straling dringt niet verder door dan de bovenste huidlaag. Kortgolvige straling daarentegen dringt door tot de elastische vezels en de aanhechtingspunten van de spieren.

Verzorgend en pijnstillend

Voor het opwekken van kortegolf licht zijn infrarood stralers met een zeer hoge oppervlakte temperatuur nodig. Deze stralers en verwarmen het lichaam tot diep in de vezels. De infrarood sauna verzorgt pijnlijke en stijve spieren en verzacht de pijn bij reumatische aandoeningen.

Het lichaam reageert hierop door o.a. toename van de bloedcirculatie in het hele lichaam. De effecten waar het uiteindelijk om gaat:

· Betere doorbloeding van spieren en gewrichten.

· Versnelde afvoer van afvalstoffen, met name na een sportieve inspanning.

· Transpiratie

· Gratis

De sauna is voor iedere gebruiker van de fitness gratis toegankelijk.


 

Zonnebanken. 

Fitness & gezondheidscentrum Elst heeft een professionele zonnebank, waaronder je in enkele minuten per sessie een mooie kleur krijgt! Een sessie is 15 minuten word je aan beide zijden gebruind. Je betaalt € 7,50 per sessie . De gezichtsbruiner is apart regelbaar en je kunt de ventilatie apart instellen. Ook kan je eigen muziek er op af spelen. Dit zorgt voor een optimaal bruinings gemak! Probeer het! En ervaar hoe makkelijk jij een kleurtje kunt DSC_3630krijgen!Je kunt en munt bij de balie kopen.

Ook als je geen lid bent kun je gebruik maken van onze professionele zonnebank Je kunt de professionele zonnebank (telefonisch) reserveren, maar je kunt ook vrij binnenlopen! Bel 0644682121 voor meer info of een reservering!

Wil je sneller bruin worden? Wij verkopen diverse soorten zonnecosmetica.