BEDRIJFSFITNESS

Voordelig sporten via je werkgever!

Als werknemer bespaar je al snel zo’n 40% op het lidmaatschap.

Fitness Elst is de sleutel tot het terugdringen van ziekteverzuim en biedt de organisatie het voordeel van ontspannen, fit en productief personeel. Hier kunnen wij afspraken op maat voor maken en hierin worden de mogelijkheden met betrekking tot training, voeding besproken. Door te testen zien wij de vooruitgang en motiveren wij de werknemers!

Werknemers gezonder en minder ziekteverzuim door bedrijfsfitness

De gemiddelde Nederlandse werknemer beweegt te weinig en dat kost het bedrijfsleven veel geld. Werknemers die de hele dag achter een PC zitten krijgen vaak last van rugklachten, pijn in schouders en nek, stress en andere vormen van RSI. Ze blijven een paar dagen thuis, soms iets langer en in het ergste geval bent u uw werknemer maanden achter elkaar kwijt. De kosten lopen op….Voorkomen is dan ook beter dan genezen!

Ergonomische toetsenborden en zogenaamde pauzesoftware zijn niet voldoende. Werknemers moeten meer bewegen en lichamelijk ontspannen. Sport en ontspanning leveren een waardevolle bijdrage aan het terugdringen van het ziekteverzuim binnen bedrijven. Niet alleen nemen RSI-gerelateerde klachten af, uw werknemers voelen zich ook mentaal sterker.

Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Fitness Elst is ook aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

De voordelen voor u als werkgever

Wilt u meer informatie over bedrijfsfitness bij Fitness Elst om zo te horen wat de voordelen voor u zijn als werkgever en die van uw werknemer kan bieden. Neemt u dan contact op met Fitness Elst telefoonnummer 0481354086 of mail naar info@fitnesselst.nl

Wilt u meer informatie over de voordelen van bedrijfsfitness?