DE Afval Race

Afvalrace

Het concept voor de ‘Afvalrace’ werd door Body Support in samenwerking met Frank van Amersfoort van ‘The Chariot’ in Eibergen volledig uitgewerkt tot een marketingconcept. Met de inzet van het concept heeft de deelnemer de kans om tegen een gereduceerd tarief de eerste stappen te zetten naar een nieuwe ‘lifestyle’.

De start van het nieuwe jaar, het voorjaar, de komst van de zomer zijn ideale momenten om te beginnnen. Doordat de deelnemers hetzelfde doel voor ogen hebben is het resultaat overweldigend.

Met een team is het leuker

Wat de Afvalrace anders maakt dan andere programma is de persoonlijke aanpak in teamverband. Samen zijn de deelnemers nog slimmer bezig! Ze krijgen een persoonlijke begeleiding door deskundige voedingscoaches. Iedereen krijgt een voedingsprogramma op maat dat ook nog eens leuk en lekker is.

Frank van Amersfoort:

“We maken het zo gemakkelijk mogelijk om mee te doen en er helemaal voor te gaan. Het wedstrijdelement maakt het daarbij extra leuk en motiverend. Samen met je zus, man, vriend of vriendinnen ga je ervoor om zoveel mogelijk kilo’s kwijt te raken. We zien dat de deelnemers elkaar daarbij écht aanmoedigen en een steuntje in de rug geven.”

De eetschema’s zijn gemakkelijk te volgen en het programma zorgt voor kant-en-klare boodschappenlijstjes voor de supermarkt.

Doe mee met DE Afval Race

Heb je vragen over DE Afval Race? Bel of mail ons: