ClubJoy Fit&Shape ®

Wat is ClubJoy Fit & Shape®?

ClubJoy Fit & Shape® is de meest gevarieerde groepsles van ClubJoy met een breed scala aan oefeningen, uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. De workout bestaat uit een cardiodeel en een krachtdeel. Je werkt op plezierige wijze aan je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve instelling en je mentale en fysieke fitheid. In het krachtdeel gebruiken we een mat, elastiek en gewichten. ClubJoy Fit & Shape® laat zien dat sport, plezier en algehele gezondheid gemakkelijk samen gaan.

Is ClubJoy Fit & Shape® iets voor mij?

ClubJoy Fit & Shape® is voor iedereen die op een plezierige en gevarieerde wijze wil werken aan zijn of haar fitheid. ClubJoy Fit & Shape® is voor iedereen toegankelijk, ongeacht het conditieniveau, omdat er voor alle niveaus opties worden aangereikt. Je hoeft niet fit te zijn om te beginnen, wel mobiel. ClubJoy Fit & Shape® is een ideaal programma om je persoonlijke fitheid naar een hoger niveau te brengen.

Hoe ziet een ClubJoy Fit & Shape® les eruit?

Een ClubJoy Fit & Shape® les is zeer afwisselend doordat iedere oefening weer anders is. De ene helft is een cardiogericht deel met aerobische en dansante moves. De andere helft bestaat uit krachtoefeningen. Je gaat in dat deel actief aan de slag met een elastiek en/of eventueel gewichtjes. De muziek en de instructeur zorgen ervoor dat je gemotiveerd wordt om jezelf, voor meer dan 100%, in te zetten voor iedere oefening. Maar natuurlijk bepaal je zelf hoe ver je gaat. Na de les voel je jezelf fit, energiek en soepel.

  • Positief effect op botten en gewrichten.
  • Verbetering coördinatie, kracht en mobiliteit.
  • Tijdens de ClubJoy Fit & Shape les verbrand je tussen de 400 en 600 calorieën.

Lestijden

Wo: 20:30u

55

minuten

40

% Complexiteit

50

% kracht

50

% Cardio