SPINNING

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie. Het is een van de populairste programma’s. We zijn ermee groot gebracht en het is heerlijk: fietsen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge mate van vetverbranding. Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de uitdagende training.

Is Spinning iets voor mij?

Spinning is voor iedereen die doelgericht wil trainen en wil werken aan een topconditie. De coach motiveert je om iedere week het maximale uit jezelf te halen en een tandje meer te geven. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling.

Hoe ziet een Spinning les eruit?

De les zit boordevol energieke, afwisselende muziek die je uitdaagt om snel te bewegen. De hele les word je meegenomen op een fietsroute over bergen en dalen. De coach en de oefeningen tijdens het programma zorgen iedere week voor een optimale ontspanning en inspanning. Je geniet van de muziek en werkt ondertussen keihard aan een gezonder en fitter lichaam.

Benefits Spinning:

  • Muziek zorgt voor inspiratie, motivatie en fun
  • Je traint op je eigen niveau en bepaalt zelf de intensiteit
  • Effectieve training: zeer snel resultaten te behalen

Results Spinning:

  • Strakkere en slanke billen, buik en benen dankzij hoge vetverbranding
  • Snelle verbetering van je conditie
  • Tijdens de Spinning les verbrand je ongeveer 725 calorieën

Share the power & Share the fun!