Voeding

Gezond afslanken met body support
Afvallen met succes op een gezonde manier en daarna op gewicht blijven? Hoe VET is dat, afvallen en daarbij ook meer energie!
De basis voor BLIJVEND resultaat! Het kenmerkende aspect van dit programma is dat er géén maaltijdvervangers of -ondersteuners in gebruikt worden. PUUR NATUUR!

Body Support

Het BodySupport-voedingsprogramma leert je om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Bodysupport gaat uit van het individu iedereen is anders. De voedingsadviezen zijn persoonlijk en op maat gemaakt. Aan de hand van je lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt je energiebehoefte bepaald. Via je energiebehoefte worden er persoonlijke. voedingsschema’s gemaakt die uitsluitend bestaan uit voeding die je in de supermarkt kunt kopen. Je krijgt iedere week een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s afgesloten met een boodschappenlijst waarop staat wat je de komende week nodig hebt. De meeste mensen willen een paar kilo kwijt, maar andere willen meer uit hun sport halen, een paar kilo aankomen of gewoon op een gezonde manier op gewicht blijven. Wat je reden ook is, met BodySupport stel je zelf het doel vast en daar werk je alleen of samen met je instructeur naar toe. Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek neemt u gerust contact met ons op.

Voedingsadviseur

Goed presteren in de sport bereik je niet alleen met voldoende training. Voeding speelt ook een uiterst belangrijke rol! De sportvoedingsadviseur kan je. voedingsgewoonten analyseren. Aan de hand van de prestaties die je wilt leveren in je sport, kan hij je helpen met het kiezen van de juiste voeding op het juiste moment. Dit om het optimale uit je lichaam te kunnen halen tijdens de training.

Probeer ons gratis uit!

Wil je eens vrijblijvend kennismaken met ons? Geef je dan hieronder op voor een gratis dagpas. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ook mag je een vriend of vriendin meenemen.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.