VIRTUELE GROEPSLESSEN

Gratis en onbeperkt meedoen aan alle virtuele groepslessen

Als lid van Fitness & Gezondheidscentrum Elst mag u gratis en onbeperkt meedoen aan alle virtuele groepslessen.

Uw favoriete groepsles volgen wanneer het u uitkomt?

Dat kan met de Virtual On Demand Player bij Fitness & Gezondheidscentrum Elst. Bijna de gehele dag kunt u kiezen uit een ruim aanbod virtuele groepslessen dat regelmatig geüpdatet wordt.

Met een eenvoudige druk op de knop bepaalt u zelf:

  • Welke les u wilt volgen
  • Het niveau van de les
  • De duur van de les (60, 30 of 15 min.)

Ruimte voor virtuele groepslessen

Zaal 1 is compleet ingericht om van de virtuele groepslessen gebruik te kunnen maken.

De Virtual On Demand Player hangt naast de deur van de Zaal. Het scherm is centraal in de zaal geplaatst waardoor u bij meerdere deelnemers de les goed kunt volgen.

Daarnaast zijn de benodigde trainingsmaterialen aanwezig in de zaal.

Wat is ClubJoy Battle® VIRTUAL?

ClubJoy Battle® VIRTUAL is een effectief trainingsprogramma geïnspireerd op bewegingen uit karate, boksen en andere vechtsporten uit het Verre Oosten. De training bestaat uit dynamische stoot- en traptechnieken afgewisseld met rustige bewegingen. ClubJoy Battle® VIRTUAL is meer dan alleen bewegen: je bent zowel fysiek als mentaal bezig.

Wat is ClubJoy Core® VIRTUAL?

ClubJoy Core® VIRTUAL is een effectieve workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker. Functioneel trainen staat centraal in deze les. Samen trainen, focus op de Core en een hoge intensiteit zorgen voor een snel effect.

Wat is ClubJoy Dance® VIRTUAL?

ClubJoy Dance® VIRTUAL is een training waarbij je enorm plezier hebt, terwijl je calorieën aan het verbranden bent. Tijdens de les dans je op jouw niveau van de ene dansstijl naar de andere dansstijl: Latin, Hip Hop en Streetdance. ClubJoy Dance® VIRTUAL is een dynamische les vol heerlijke en stoere moves waarbij we niet vergeten jou te laten zweten.

Wat is ClubJoy Step® VIRTUAL?

ClubJoy Step® VIRTUAL is een training waarbij je een in hoogte verstelbaar bankje (een step) gebruikt om op en af te stappen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge vetverbranding. Logisch als je weet dat je iedere les regelmatig de step op en af stapt. Corrigeer je hele figuur en werk je aan je conditie, terwijl je je laat inspireren door de motiverende muziek en je coach.

Wat is ClubJoy Fit & Shape® VIRTUAL?

ClubJoy Fit & Shape® VIRTUAL is de meest gevarieerde groepsles van ClubJoy met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. De workout bestaat uit een cardiodeel en een krachtdeel. Je werkt op plezierige wijze aan je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve instelling en je mentale en fysieke fitheid. In het krachtdeel gebruiken we een mat, elastiek en gewichten. ClubJoy Fit & Shape® VIRTUAL laat zien dat sport, plezier en algehele gezondheid gemakkelijk samen gaan.

Wat is ClubJoy Yoga® VIRTUAL?

ClubJoy Yoga® VIRTUAL is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van ClubJoy Yoga® VIRTUAL ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? ClubJoy Yoga® VIRTUAL biedt de oplossing.

Wat is ClubJoy Challenge® Virtual?

ClubJoy Challenge® Virtual is een effectieve workout om in maar 30 minuten op een snelle, leuke én verantwoorde manier te werken aan je fitheid. Functioneel trainen in groepsverband staat centraal in deze les. Plezier, afwisseling en de hoge intensiteit van deze totale body workout zorgen voor snel resultaat.

Wil je het eens proberen? Je bent van harte welkom!