WELNESS

Sauna bij Fitness & gezondheidscentrum Elst

Fitness & Gezondheidscentrum Elst beschikt over 2 infrarood sauna’s die gescheiden worden gebruikt: één infrarood sauna in de dameskleedruimte en één infrarood sauna in de herenkleedruimte. De sauna is dus gescheiden voor de dames en de heren. De infrarood sauna verzorgt pijnlijke en stijve spieren en verzacht de pijn bij reumatische aandoeningen.

Infrarood sauna

De infrarood sauna zorgt voor betere doorbloeding van spieren en gewrichten. Tevens zorgt het voor een versnelde afvoer van afvalstoffen, et name na een sportieve inspanning.

Luxe kleedkamers

Bij Fitness & Gezondheidscentrum Elst beschikken we over prachtige kleedkamers die een houten design afwerking hebben, met dezelfde ‘look-and-feel’ als de lockers met pincodeslot. Ook staat er in beide kleedkamers een infraroodsauna.

Zonnebanken

Fitness & gezondheidscentrum Elst heeft een professionele zonnebank, waaronder je in enkele minuten per sessie een mooie kleur krijgt! Een sessie is 15 minuten word je aan beide zijden gebruind. Je betaalt € 8,- per sessie. De gezichtsbruiner is apart regelbaar en je kunt de ventilatie apart instellen. Ook kan je eigen muziek er op af spelen. Dit zorgt voor een optimaal bruinings gemak!

Probeer het! En ervaar hoe makkelijk jij een kleurtje kunt krijgen! Je kunt en munt bij de balie kopen. Ook als je geen lid bent kun je gebruik maken van onze professionele zonnebank Je kunt de professionele zonnebank (telefonisch) reserveren, maar je kunt ook vrij binnenlopen! Bel 0481 354 086 voor meer info of een reservering!

Wil je sneller bruin worden? Wij verkopen diverse soorten zonnecosmetica.