PERSONAL TRAINING

Train effectiever met een personal trainer

Wil je graag iets doen aan je figuur en conditie, maar ontbreekt het je aan kennis, motivatie of aan tijd? Sport je al een tijd en je stuit op een plateau, weet je niet waar je op moet letten tijdens het sporten? Bij Fitness & gezondheidscentrum Elst kun je sporten onder de deskundige begeleiding van onze Personal Trainers.

Een Personal Trainer zorgt voor intensieve begeleiding tijdens het sporten. Je voelt doorlopend de motivatie om net een stapje harder te gaan of een extra oefening te doen. Uiteraard houdt de Personal Trainer je prestaties goed in de gaten. Op die manier heb je de kans om af te vallen, sportiever te worden of goed in shape te komen en zo tevreden op het sporten terug te kunnen kijken.

Een personal trainer is iemand die mensen persoonlijk begeleidt op het gebied van beweging, voeding en mental coaching. Je krijgt voedingsadviezen die helemaal op maat zijn gemaakt. Aan de hand van lengte , gewicht en je leefpatroon worden je energiebehoefte bepaald. Via je energiebehoefte worden je persoonlijke voedingsschema’s gemaakt.

 

De voordelen van onze personal training

  • Wekelijks 1 op 1 trainen
  • Persoonlijk & effectief trainingsprogramma
  • Daarnaast onbeperkt trainen bij Fitness& gezondheidscentrum Elst
  • Persoonlijk voedingsprogramma
  • Coaching van voedingsdeskundige

Probeer ons gratis uit!

Wil je eens vrijblijvend kennismaken met ons? Geef je dan hieronder op voor een gratis dagpas. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ook mag je een vriend of vriendin meenemen.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.